2013. április 13., szombat

Larry Stylinson - With You Forever - Epilógus

Helló! :)
Ahogy ígértem, itt a tényleges befejezés. Kijavítanám magam, mert a legutóbb elírtam, szóval nem prológus hanem epilógus :'D Nem maradhat ki a hálálkodásom a kapott komikért és pipákért, amik mindig feldobják a napomat, nem is tudjátok, mennyire, szóval ne fogjátok magatokat vissza :$
Ez egyébként egy újságcikkszerűség, ha nem lehetne rájönni :D És tudom, hogy rövid lett, de ennél nem is terveztem hosszabbat, hiszen már a 6. rész is egyfajta befejezés volt.
A jövendőbeli Larry-blogról annyit, hogy rajta vagyok az ügyön, már elkezdtem írni, csak a türelmeteket kérem, mert nem szeretném összecsapni, és azt akarom, hogy legalább olyan jó legyen, mint ez a One Shot volt, szóval jelzek, amint olvasható lesz. Nem tudom, mikor, lehet, hogy hetek vagy hónapok kérdése, de már készülőfélben van.
Nos, azt hiszem, minden fontos dolgot elmondtam, úgyhogy kellemes olvasást kívánok! :) Xx









 A 2013-as év legmegdöbbentőbb híre: Larry Stylinson létezik!


Már nagyon sok pletykát lehetett hallani a One Direction két szépfiújának kapcsolatától, miszerint több van köztük, mint barátság. Nos, eddig ezeket mindig letagadták vagy nem is kommentálták, de az utóbbi napokban és hetekben már egyértelművé vált: járnak.
Harry Styles (19) és Louis Tomlinson (21) még 2010-ben ismerkedett meg, amikor az X-faktorban egy csapatba rakták őket még másik három sráccal: Niall Horannel (20), Liam Payne-nel (20) és Zayn Malikkal (20). Az egész tehetségkutató alatt látszott, hogy sokkal bensőségesebb a kapcsolatuk, mint Liammel, Zaynnel vagy Niallel. Rengeteg kép, videó és gif, vagyis rövid mozgókép bizonyítja, hogy milyen rejtett mozdulatokat ejtettek, amikor nem figyelték őket, és akkor is, amikor igen.
2011-ben szintén szemtanúi lehettünk egy-egy ilyen – a rajongók által kitalált, Louis és Harry nevéből képzett szó – Larry-pillanatnak, de már nem olyan sokat, legalábbis nem, amikor kamerák előtt szerepeltek. Hogy mik történtek, amikor nem látta őket senki, azt csak ők tudhatják.
2012-ben viszont valami megváltozott. Néhány rajongót idézve „alig élt Larry”.
Nem tudni, hogy a menedzsmentjük tanácsolta-e a fiúknak, hogy jobb lenne, ha türtőztetnék magukat vagy ők maguk döntöttek így, de szemmel láthatóan igencsak eltávolodtak egymástól. Viszont azt sem lehet kizárni, hogy csak a kamerák előtt fogták magukat vissza, és amikor nem vette őket senki, ugyanolyanok voltak, mint két évvel ezelőtt.
Nos, akármi is volt az ok, tény hogy néhány napja, hete nagyjából annyi Larry-pillanatnak lehetünk ismét tanúi, mint 2010-ben. Főleg twitteren, az egyik internetes közösségi oldalon, rengeteg képpel találkozhat az ember, ami egy-egy ilyen pillanatot örökít meg. A Larry rajongók ki sincsenek az örömből, mások egyáltalán nem értenek velük egyet. Hogy mit szól ehhez az együttes menedzsmentje, még nem tudni, de gyaníthatóan nem fognak kicsattanni a boldogságtól. Több ezer rajongót veszíthettek el, bár reméljük, nem így történt, és előbb-utóbb mindenki megbarátkozik a két fiatal kapcsolatával. Természetesen amint lehetőségünk lesz rá, készítünk interjút a srácokkal.

 



















A Teen Vouge szerkesztősége sok boldogságot kíván Louis-nak és Harrynek!

2 megjegyzés:

  1. akkor ez most komoly??:O tényleg??*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, az én One Shot-om szerint igen. Egyébként nincsenek ilyen hírek, a képek pedig photoshop-ok. :')

      Törlés